top of page

Nagy ABC fadarabok

Ahogy azt már láthattad, amikor más játékokon is megtalálhatóak, a Wiffle labdák sokoldalú játékkészítő alkatrészek. Tanítsd meg a papagájnak, hogyan kell visszahozni az eldobott labdát, hogy játszhassatok egymással, vagy nyomj finomságokat a wiffle labdák lyukain keresztül a játékba, hogy madaradat keresésre ösztönözze. A munkát persze a jutalmukért végzik, ahogyan a vadonban is tennék. A wiffle labdák 6 darabos kiszerelésben kaphatók.



A nagy ABC fatömbök különböző képekkel vannak ellátva, hogy a papagáj érdeklődését fenntartsák, miközben velük játszanak. Ezek a különleges, színes fakockák 16 darabos kiszerelésben kaphatók. A rajtuk lévő lyukak segítségével más játékokra fűzheted fel őket, vagy egy teljesen újat készíthetsz madarad számára. Ha kis termetű madarad van, akkor a Gyöngyös háromszög kis madárjáték a leginkább ideális a számotokra.

Az egyedülálló háromszög alak rengeteg rágási és "dögönyözési" lehetőséget kínál. Ez egy olyan forma, amit a papagáj könnyen megragadhat, a csőrébe vehet és rágcsálhat, a fürge és ügyes egyedek pedig könnyen rá is tudnak repülni és csimpaszkodni fognak rajta. A háromszög alapon lévő hat lyukon keresztül a rágható pamutkötelet rögzítették, a kötél végén pedig rágható faágak találhatók. Ennek köszönhetően a játék gyakorlatilag állandóan megújítható és felújítható, így sosem kell eldobni és attól sem kell tartani, hogy a papagájaid megunják.

2 views0 comments

Recent Posts

See All
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
bottom of page